Családi Nap beszámoló

Egyesületünk szervezésében 2016. április 23-án 14 órától került megrendezésre az idei esztendő első Családi napja a Jókai téren.
Az időjárás kegyes volt hozzánk, így egész délután csodás, napsütéses időben játszhattak a kilátogató gyermekek. A sportos és hagyományos játékokon túl kézműves foglalkozással, csillámtetoválással, tűzoltóautóval, valamint arcfestéssel vártuk a  családokat.

A rendezvényen polgármester úr a jelenlévőkkel ismertette a Jóka tér fejlesztési tervét, mely jelentős beruházása lesz az idei évnek. A tervek szerint funkcióit tekintve a téren több korosztály igényeit kielégítő közösségi hely kerül kialakításra.  Az 1-es és 2-es számú választókerületekből nagyon sokan gondolták úgy, hogy a szombat délutánjukat velünk töltik, melyet nagyon szépen köszönünk!

Köszönjük mindenkinek aki megtisztelte rendezvényünket, melyet ígéretünkhöz híven szeretnénk minden évben megrendezni, és nem utolsó sorban köszönjük mindazoknak akiknek segítsége nélkül nem jöhetett volna létre ez a délután!

Hiszünk Családi napjaink lakosságot összekovácsoló, közösséget építő erejében, hiszen ez is hozzájárul ahhoz, hogy  városunk minél élhetőbbé váljék.

Fogjunk össze segítsük egymást a továbbiakban is! Még egyszer köszönjük, hogy Önökkel együtt tölthettük ezt a délutánt!

3

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

You may also like...